A láthatatlan fiú online teljes film 2014

 • A láthatatlan fiú online teljes film 2014
  Michele Silenzi egy félénk, tizenhárom éves trieszti gyerek, aki egyedülálló anyjával (egy helyi rendőrfelügyelővel) él együtt. Az iskolában gyakran figyelmen kívül hagyják, és az iskolai zaklatók rendszeresen felkapják. Részt szeretne venni egy díszes bulin, mivel vágyainak tárgya, Stella osztálytársa megy. Sajnos az ötven eurós bankjegyet, amellyel szuperhős jelmezt kellett vásárolnia, ellopták a zaklatók. Ehelyett meg kell elégednie egy sokkal olcsóbb jelmeztel, amelyről azt mondják, hogy egy homályos kínai szuperhősé, akinek misztikus ereje van.
  A zaklatók zavarba ejtik a bulin azzal, hogy megmutatják Stellának, hogy titokban filmezte őt a telefonján. Michele elkeseredetten menekül az éjszakába, de nem azelőtt szeretné, ha a jelmez láthatatlanná tenné. Később rájön, hogy vágya teljesült. Eleinte arra használja az erejét, hogy visszakapja a sajátját a zaklatókra, és az öltözőben alsóneműben kémkedjen osztálytársai után.
  Nyilvánvalóvá válik, hogy az iskolában gyerekek eltűnnek, és végül Stellát is elrabolják. Végül egy titokzatos vak elmondja Michele-nek, hogy ő az apja, és ő és Michele egy titkos orosz csoport, a The Specials tagjai. Ennek a csoportnak minden tagja szuperképességekkel rendelkezik, és a gyerekek eltűnésének az az oka, hogy a The Specials megpróbálja felkutatni Michele-t.
  Michele mostanra már képes uralkodni a láthatatlanságán, és miután megszökött a Specials vezetőjétől, segít kiszabadítani a gyerekeket, mielőtt apja mentálisan kitörli mindenki emlékét.
  A film azzal zárul, hogy kiderül, hogy a Specials vezetője valójában Michele anyja. Az utolsó jelenet azt mutatja, hogy tudatják vele, hogy bár Michele-t nem sikerült beszervezniük, de megtalálták a rég elveszett ikertestvérét Marokkóban.

  Category : 03 Karácsonyi filmek

  0 Comments and 0 replies
Az onvid.hu oldal sütiket és más kódokat használ a honlap megfelelő működésének biztosítása céljából, a weboldalon nyújtott felhasználói élmény fokozása érdekében, továbbá ennek segítségével készít elemzéseket az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállításához. Bővebb információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.
Adatváfelmi tájékoztatóElfogadás és bezárás
arrow_drop_up
v